GESCHIEDENIS  
Het IEMCO-tijdperk
Van der Klauw - Technisch Materiaal en Licht BV is een Leids familiebedrijf dat in 1922 zijn oorsprong vindt onder de naam IEMCO NV. Na de oorlog komt Dhr. van der Klauw Sr. hier in dienst als verkoopmedewerker. Het bedrijf is dan reeds lange tijd gevestigd op de huidige locatie, de Nieuwe Rijn in Leiden waar IEMCO enkele panden naast elkaar bezat.
  
iemco
iemco
  

Dhr. van der Klauw Sr.
In 1974 neemt Dhr. van der Klauw een deel van het bedrijf over waarna hij onder eigen naam de winkel voortzet en het bedrijf uitbouwt tot één van de meest gespecialiseerde detailhandels op het gebied van elektrotechnische artikelen en verlichtingsproducten. Een goede zet want vandaag de dag geniet van der Klauw een grote bekendheid in de regio Leiden en niet zelden ook nog daarbuiten.
Na meer dan vijftig jaar op hetzelfde adres gewerkt te hebben, nam Dhr. van der Klauw Sr. in 2002 afscheid en laat de zaak over aan zijn zoon, die dan reeds meer dan vijftien jaar in het bedrijf werkzaam is.
 
  
iemco
iemco
  
Vanaf 2002
Thans is Marcel van der Klauw belast met de dagelijkse leiding en mag hierbij rekenen op de trouwe hulp van zijn echtgenote en vier vaste medewerkers.
 

DE BEST GESORTEERDE ELECTRO-WINKEL IN ZUID-HOLLAND
 home startpagina